Returul produselor

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR face parte din TERMENII si CONDITIILE DE UTILIZARE ale magazinului online www.decalitate.ro si se aplica conform legislatiei in vigoare.

Clientul are dreptul de a returna orice produs comandat de pe www.decalitate.ro in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea de catre www.decalitate.ro a produslui returnat.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Produse neacceptate:

Conform art. 9 alin. (1), raportat la art. 16 lit. e) din Ordonanta urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, nu pot fi returnate, din motive de protecţie a sănătăţii și din motive de igienă, produsele ce sunt folosite în aceste din urmă scopuri, precum și în alte scopuri în măsura în care folosirea ulterioară a produsului utilizat poate afecta sănătatea consumatorului, atât timp cât au fost desigilate de consumator.

-  Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse

-  Produse achizitionate de la alte magazine

-  Produse deteriorate din vina clientului

-  Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

www.decalitate.ro isi asuma plata taxei de transport (retur) doar in urmatoarele cazuri:

Au fost trimise alte produse decat cele din comanda clientului sau comanda incompleta

Au fost trimise produse catre client: rupte, patate.

Au fost trimise produse incomplete (ex: lipsa piese joc, jucarii dezmembrate etc)   

În momentul în care creați solicitare de retur, puteți alege una dintre modalitățile de rambursare a sumei:

Sub forma de voucher care se poate folosi in scopul achizitionarii altor produse din cadrul magazinului online www.decalitate.ro

Prin transfer bancar - în cazul în care alegeți această opțiune, este necesar să trimiteti email la adresa comenzi@decalitate.ro cu datele titularului contului IBAN (numarul contului) unde doriti sa primiti contravaloarea sumei aferenta produselor returnate.

Transferul sumei se va efectua în termen de 14 zile de la data primirii returului dvs de catre noi.

Va multumim!

Produs adaugat in lista

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.